Täyttämällä ja lähettämällä tämän ilmoittautumislomakkeen hyväksyt, että ilmoittautumistietojasi (”tiedot”) käsitellään CGI Suomi Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterin mukaisesti. Henkilötietoja voidaan luovuttaa tapahtuman järjestämiseen osallistuville tahoille, jos se on välttämätöntä tapahtuman järjestämiseksi. Henkilötietoja käsitellään vain siinä laajuudessa kuin on välttämätöntä tapahtuman järjestämiseksi.

10:30 - 12:00

Hyvinvoinnin tekoälytyöpaja

Tekoälyhoksauttimet, datapohjainen diagnosointi, älykkäät mittarit tiedolla johtamisessa.. Hyvinvoinnin tekoälytyöpaja kokoaa yhteen toimijat, kehittäjät ja vaikuttajat. Vuorovaikutteinen tilaisuus jakaa tietoa keskustellessamme datan mahdollisuuksista ennakoinnissa ja vaikuttavuuden edistämisessä. Teemaa valottavat ja keskustelua virittävät asiantuntija-alustajat.

--

Kiitos mielenkiinnostasi Hyvinvoinnin tekoälytyöpajaa kohtaan! Työpaja on valitettavasti täynnä. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan samankaltaisista workshopeista, jotka järjestetään myöhemmin keväällä, olethan yhteydessä sofia.sadeharju@cgi.com

10:30 - 12:00

Asiakasdataa, entäs sitten?

Asiakasdataa kerätään valtavia määriä. Sitä kertyy muun muassa verkkokauppaan, digipalveluihin, Google Analyticsiin ja CRM:n. Mutta usein siitä ei oteta kaikkea hyötyä irti. Datan kertaluonteinen kerääminen on helppoa ja nopeaa, kuten myös analyysi. Sitten alkavat vaikeudet. Mitä tiedolla pitää tehdä, jotta parannan liiketoimintamittareitani? Miten rakennan lisää timanttisia asiakkuuksia? Paraneeko palveluitteni asiakaskokemus todistetusti?

10:30 - 12:00

Digital HR Round Table

Käynnistämme HR-johdolle suunnatut Round Table -tapaamiset Ratkaisu19-seminaarissa! Liiketoiminnan digitalisointiin on satsattu paljon ja muutos on ollut huikea. Henkilöstöhallinto on joutunut odottamaan vuoroaan, mutta nyt alkaa sen digitalisoinnin todellinen kiihdytysvaihe olla käsillä. Digi, automatisaatio, robotiikka ja analytiikka ovat termejä, joita viljellään eri yhteyksissä. Mutta mitä ne käytännössä tarkoittavat ja miten ne auttavat HR:ää tehostamaan toimintaansa? Sukellamme syvemmälle näihin aiheisiin noin neljä kertaa vuodessa järjestettävissä Round Table -työpajoissa. 

13:00 - 14:30

AI selkokielellä

Tekoäly transformoi liiketoiminnat. Tässä työpajassa käymme läpi tekoälyn ja koneoppimisen perustermistön sekä keskeiset käytettävät konseptit. Konseptien esittely jälkeen CGI:n johtavat datatieteilijät tuottavat työpajassa käytännön koneoppimisratkaisuja oikean datan avulla.

13:00 - 14:30

Löydä keinoja kehittää parempia palveluita nopeammin viikon sprintin avulla

Onko sinulla liiketoimintaanne liittyvä palvelu- tai toimintaidea, mutta sen viimeistely sekä ideointi tuntuu massiiviselta projektilta? Entä jos voisit konkretisoida ja validoida ideasi  viikossa niistä näkökulmista jolla on todella väliä: Onko idea asiakkaalle merkityksellinen ja arvokas? Miten idea voidaan käytännössä toteuttaa? Tuottaako se liiketoiminnalle enemmän arvoa kuin kuluttaa resursseja? 
 
Tässä workshopissa saat ymmärryksen Service Sprint -menetelmästä ja pääset itse kokeilemaan millaista on työskennellä Sprint-tiimissä.

13:00 - 14:30

Arvoketjuista alustatalouden arvoverkkoihin - miten luoda avoimella ajattelulla kasvua

Perinteinen arvoketju rikkoutuu. Tulevaisuuden voittajat etsivät aktiivisesti perinteisistä toimintatavoista poikkeavia yhteistyömahdollisuuksia, uusia liiketoimintamalleja, alustaratkaisuja ja jaettuja palveluita. Tule mukaan ideoimaan mitä alustatalous ja ekosysteemit mahdollistavat juuri sinun liiketoiminnallesi!

13:00 - 14:30

Tiekartta Dynamics 365:een - ensimmäiset askeleet

Olisiko aika päivittää uuteen? Dynamics 365 workshopissa kuulet uusimmat D365 kuulumiset ja näet käytännössä mihin alustaa voidaan käyttää. Workshopin avulla opit tunnistamaan ja ennakoimaan mahdollisia sudenkuoppia saaden eväät onnistuneeseen migraatioon ja liiketoiminnan tehostamiseen!