Mitä Ratkaisu18-seminaarissa on lounaaksi? Minkälaiset ravintoarvot tarjoilujen ruoissa on? Tarjoamme seminaarivieraille suolaisen aamiaisleivän ja lounaan Finlandia-talon lounasbuffetissa, Verandassa. Voit tutustua ruokalistoihin kätevästi Aromin eRuokalista-ratkaisusta.
 
Olet varmasti tietoinen ruoan ekologisuudesta ja ravitsemuksellisuudesta. Haluat tarkkaa tietoa lounasvaihtoehdoista ja ruoan sisältämistä ravintoarvoista. Ruokapalvelutoimijalle ruokalistojen julkaiseminen kuuluu ruoan teon lisäksi päivittäisiin työtehtäviin ja usein samaa tietoa viedään moneen eri paikkaan. Ruokalistoja rustaillessa kuluu arvokasta työaikaa.
 
CGI:n Aromin avulla ruokalistojen julkaiseminen verkkosivuilla onnistuu nopeasti. Tiedot päivittyvät sivuille suoraan Aromiin eli ruokapalvelun toiminnanohjausjärjestelmään syötettyjen taustatietojen pohjalta. 
 
Digitaalisen ratkaisun avulla asiakaspalvelulle ja maittavan ruoan valmistamiselle jää enemmän aikaa. Samalla asiakaskokemus vahvistuu, asiointi helpottuu ja yksilöityjen palveluiden tuottaminen mahdollistuu uudella tavalla. Sähköiset ruokalistat ovat helposti löydettävissä ja ruuanvalmistuksessa voidaan huomioida ekologisuus ja paikalliset raaka-aineet.
 
Ratkaisu18-tapahtumapäivän ruokalista on toteutettu Aromin eRuokalista-ratkaisulla.