Augmented Reality (AR) - Case Isku

Mitä jos voisit kokea ja kokeilla tulevia toimistokalusteitasi työhuoneessasi jo ennen niiden ostamista? Tule kokeilemaan tulevaisuuden tapaa sisustaa työhuone Iskun kalusteilla lisätyn todellisuuden (AR) mobiilisovelluksen avulla! 

+ 

Balance Bar

Millainen on tulevaisuuden kahvila? Testaamme yhdessä Fazer Food Servicesin kanssa, mitä tulevaisuuden kahvilassa voisi tapahtua. Ratkaisu18-tapahtuman Balance Barissa voit osallistua kohtaamispöydän keskusteluihin, kertoa ideasi ja ladata akkusi pitämällä lyhyen tauon VR-mindfulness-pisteellä. Paikalla on myös Fazer Brainfood –asiantuntijoita, jotka kertovat aivoystävällisestä ravinnosta.

Tule nauttimaan olotilaasi sopiva Froosh-juoma ja ideoimaan kanssamme!

+ 

Baltice.org-karttasovellus Itämeren talvimerenkulkuun

Baltic Ice Management (BIM), joka on julkinen Itämeren alueen maiden yhteisorganisaatio, on keskittänyt Suomen Liikennevirastolle Baltice.org-websivuston hankinnan. CGI:hin kuuluva Karttakeskus on toteuttanut sivuston ja tarjoaa sen SaaS-palveluna 5 vuoden ajan. Baltice.org näyttää ajantasaista tietoa liittyen Itämeren talvimerenkulkuun. Sivusto sisältää karttasovelluksen, joka visualisoi tietoa useista lähteistä, mm. AIS-dataa, jäänmurtajien avustussuunnitelmia, satamien kulkurajoituksia, jäänmurtajien avaamia väyliä sekä jääpeittokarttoja Ilmatieteen laitokselta. Palvelua ylläpidetään Microsoft Azure-pilviympäristössä, ja se on toteutettu Esri-teknologialla. http://www.baltice.org/map/

+ 

Business Finland

Business Finland esittelee Ratkaisu 18 -tapahtumassa täysin uuden asiantuntijaorganisaation rahoitus-, kansainvälistymis- sekä investointipalvelut.

+ 

CA Technologies

Ohjelmistot ovat nykyään jokaisen yrityksen DNA:n ydinosa. CA rakentaa ohjelmistoja nykyajan "Modern Software Factory" -periaatteella, jotta sovellustaloudessa toimivat nykyaikaiset yritykset ovat kilpailukykyisiä ja menestyviä suunnitellessaan oman toimintansa peruspilareita muun muassa seuraavilta osa-alueilta:

- ketterä liiketoiminta

- automatisoitu, nopea sovelluskehittäminen, (Develop, Test and Release) jossa tietoturva (App Security) on huomioitu kehityksen alkuvaiheesta asti

- käyttäjäkokemuksen parantaminen perustuen kerättyyn tietoon aina Mobiilista Mainframeen

+ 

Central & Local Government

Valtionhallinnon ja kuntien toimialaständillä pääset tutustumaan muun muassa Ruotsin Kiirunan ”piilotettuun kaupunkiin” Hololens-lasien avulla!

+ 

Cisco

Cisco on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

+ 

Cybersecurity & Data Protection

Onko sinulle päivänselvää kuinka organisaatiossanne voidaan suojata liiketoimintakriittiset tiedot ja tietojärjestelmät? Luotetaanko teillä virusturvaan ja palomuureilla suojaamiseen? Mitä jos uhka tuleekin organisaation sisältä tai kybermurto onkin jo tapahtunut suojauksesta huolimatta? Kestääkö teillä satoja päiviä huomata kybermurrot, niin kuin suurimmalla osalla organisaatioista? Mitä tuossa ajassa voisi teidän järjestelmistänne varastaa? Tule keskustelemaan, miten CGI:n tietoturvagurut nämä haasteet taklaavat ja osallistu samalla herättelevään tutkimukseen kyberturvallisuuden tilasta suomalaisissa organisaatioissa. Tai nappaa standilta mukaasi ainakin pieni arjen kyberturvaväline.

+ 

DevOps & Cloud

Modernilla pilvipalveluilla ja työkaluilla pystytään merkittävästi tehostamaan ohjelmistokehitystä ja ohjelmistojen julkaisususykliä. Tietoturvan roolia on syytä korostaa myös ketterän kehityksen osalta. Puhumme DevSecOps:ista, jossa turvallisten käytäntöjen huomioiminen ja tietoturvauhkia ennakoiva kehittäminen on olennainen osa tiimin toimintaa – vaarantamatta myöskään tiimin ketteryyttä. Tule kuulemaan, mitä hyötyjä organisaatiosi voi saavuttaa DevSecOpsin ja pilvipalveluiden avulla. Näytämme sinulle myös konkreettisesti, millä välineillä tämä voidaan tehdä ja millaisia tehokkuusloikkia on saavutettavissa.

+ 

Digital Community - Case HelsinkiMissio

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta - yksinäisyyttä vastaan. Tämä tehdään yli 700 vapaaehtoisten voimin. Tule ja koe, miten vapaaehtoistoiminta on digitalisoitu HelpingApp-sovelluksen avulla!

+ 

Digital Customer Experience - Case Akateeminen Kirjakauppa

Kirjakauppakävijä saattaa tuntea olonsa avuttomaksi, ellei seuraa tarkasti kirjamaailman menoa. Mikä kirja sopii juuri minulle? Tai mistä puolisoni pitäisi? Päätimme Akateemisen Kirjakaupan kanssa kokeilla, miten asiakkaat voisivat helpommin valita itselleen tai lahjaksi sopivampaa luettavaa. Kirjoista on verkossa tarjolla valtava määrä kiinnostavaa ja jatkuvasti päivittyvää tietoa, joka ei mahdu kansilehdelle. Tule katsomaan, miten kivijalassa asiointi ja digitaalinen lisätieto yhdistetään saumattomaksi asiakaskokemukseksi!

+ 

Energy & Utilities

Energy & Utilities -ständillä kuulet, kuinka Palvelurajapinta yhdistää eri taustajärjestelmien oleelliset tiedot yhdeksi älykkääksi kokonaisuudeksi ja tarjoaa ne samalle helppokäyttöiselle käyttöliittymälle. Esimerkiksi mittaustiedot voidaan hallita ja analysoida taustajärjestelmissä, ja palvelurajapinnan kautta voidaan tarjota valmiiksi markkina- ja säätiedoilla korjattu kulutusennuste upotettuna vaikkapa hankinnan käyttöliittymälle. Tulevina vuosina myös datahub tulee yksinkertaistamaan ja tehostamaan markkinaosapuolien toimintaa integroimalla kaikki sähkönkäyttöön liittyvät ydintiedot yhteen paikkaan. Asiantuntijamme paikalla kertomassa siitäkin lisää.

+ 

Financial Services

Pankki- ja vakuutusalalla digitalisaatio sekä regulaatiot luovat sekä uhkia että mahdollisuuksia liiketoiminnalle. Tule kuuntelemaan, kuinka työeläkevakuutusalan prosesseja on modernisoitu ja nopeutettu robotiikan avulla, miten vakuutusasiointia on uudistettu asiakaslähtöisesti erityisesti lapsiperheiden näkökulmasta TaskuTurva-palvelulla ja mitä muutoksia regulaatiot tuovat pankki- ja henkivakuutusalalle.

+ 

Future Transportation

Liikenteen toimialaständillä esittelemme uusimpia logistiikan ja liikenteen ratkaisuja maailmalta ja Suomesta. Tule ottamaan selvää, mitä CGI tekee avaruudessa!

+ 

GROW

CGI on LähiTapiolan strateginen kumppani. Vuodesta 2013 olemme tuottaneet LähiTapiolan ICT-palvelut yhteisyrityksen kautta ja auttaneet LähiTapiolaa valjastamaan datan ja uudet teknologiat toiminnan tehostamiseen, muutokseen ja kasvuun. Ständillä kerromme mm., kuinka bonuslaskuri ja uudet autovakuutustuotteet kaksinkertaistivat LähiTapiolan verkkopalvelun kävijämäärät ja kasvattivat uusasiakasmyyntiä kolmanneksen edellisvuoteen verrattuna. 

+ 

Hitachi Vantara

Autamme yrityksiä hyödyntämään tehokkaasti liiketoiminnassa käytettävää dataa ja luomaan uusia innovaatioita. Tuotamme tiedonhallinta- ja analytiikkaratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä parantamaan asiakaskokemusta, hyödyntämään yritysten ja IoT:n tuottamaa dataa ja kehittämään uutta liiketoimintaa pitäen kulut hallinnassa. Tule kuulemaan, miten voimme auttaa sinun yritystäsi!

+ 

Hybrid IT & Cloud Management

Digitaalinen muutos perinteisistä IT-ratkaisuista pilvipalveluihin luo hybridi-IT-ympäristöjä. Hybridi-IT-ympäristön monitahoisuuden hallinnassa auttaa CGI Unify360 -ratkaisu. Se on hallinta-alusta, joka helpottaa pilvipalvelujen käyttöönottoa ja vähentää käyttöönoton riskejä. Ständillä pääset tutustumaan Unify360-demoon.

+ 

INNOVATE

Pilvipalveluanalytiikkaan erikoistunut Bigdatapump on nyt CGI Advanced Analytics Solutions. Uudessa yksikössä innovatiivinen startup-henkisyys yhdistyy kansainvälisen mittakaavan jatkuviin palveluihin. Ständillä kuulet esimerkkejä, miten olemme auttaneet mm. MacGregoria, Aller Mediaa, HMD Globalia ja Meyer Turkua kehittämään data-, analytiikka- ja tekoälyjohtamistaan liiketoimintansa hyödyksi. http://www.bigdatapump.com 

+ 

Intelligent Automation & RPA

Tiedätkö, miten ohjelmistorobotiikka (RPA), edistynyt analytiikka, chatbotit ja tekoäly liittyvät toisiinsa? CGI:n älykäs automaatio (Intelligent Automation) yhdistää niiden hyödyt antaen työntekijöillesi mahdollisuuden keskittyä arvoa tuottaviin tehtäviin - ja asiakkaillesi paremman kokemuksen. Tule Intelligent Automation -ständille juttelemaan robottimme kanssa ja kuulemaan lisää!

+ 

Lean & Agile Consulting and Training

Ketterien menetelmien osaaminen ei ole enää vain välttämätöntä, vaan se on elinehto nopeasti digitalisoituvassa markkinassa. Me CGI:llä koulutamme ja sertifioimme vuosittain satoja ihmisiä Scrum- ja SAFe-kursseillamme, sekä autamme asiakkaitamme hyödyntämään agile -menetelmiä projekteissa tai koko organisaation laajuisesti. Tule tutustumaan Lean, Scrum, Kanban, DevOps ja SAFe -konsultointi- ja koulutuspalveluihimme sekä tapaamaan asiantuntijoitamme!

+ 

Liikennetilanne-karttasovellus

CGI:hin kuuluva Karttakeskus on toteuttanut, ja tarjoaa SaaS-palveluna 5 vuoden ajan, Liikennevirastolle julkisen Liikennetilanne-karttasovelluksen. Sovellus näyttää useita ajantasaisia, historiallisia ja ennustettuja tietolajeja liittyen liikenteen (maa, meri ja rautatiet) sujuvuuteen. Sovelluksella on normaalisti noin 5000 käyttäjää päivässä, ja huonojen ajokelien aikaan yli 50 000 käyttäjää. Palvelua ylläpidetään Microsoft Azure-pilviympäristössä, ja se on toteutettu Esri-teknologialla. Palvelua kehitetään jatkuvasti ja siihen lisätään uusia datalähteitä. http://liikennetilanne.liikennevirasto.fi/

+ 

Location Intelligence

Meillä CGI:ssä paikkatietoratkaisut ovat enemmän kuin palloja kartalla. Tuemme liiketoiminnan päätöksentekoa yhdistämällä bisnesdataasi muihin aineistoihin, ja visualisoimme lopputuloksen oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Mobiili- ja selainsovellusten sekä toteuttamiemme erilaisten järjestelmien lisäksi olemme vahvoja konsultointi- ja paikkatietoanalyysipalveluissa. Tervetuloa keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa! 

+ 

Loisto Mariner -karttasovellus

Loisto Mariner on helppokäyttöinen karttasovellus Suomen meri- ja järvialueilla liikkuville veneilijöille vesille ja maastoon. Korkealaatuisten karttojen lisäksi sovelluksesta löytyy mm. käyntisatamat palvelutietoineen ja täsmäsääennusteet. Sovellus ja kartat ovat CGI:hin kuuluvan Karttakeskuksen toteuttamia. Loisto Mariner on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille.

+ 

Manufacturing

Industry 4.0, analytiikka, dataflow, alustatalous - painopisteitä teollisuusyrityksissä juuri nyt. Ständillämme mielenkiintoisia case-esimerkkejä sekä demoja. 

+ 

OP

EUn tietosuoja-asetuksen myötä yritysten vastuu tietosuojaloukkauksista kovenee. Samaan aikaan kyberrikollisuudesta on tullut entistä ammattimaisempaa.
Miten varaudut lisääntyviin kyberriskeihin ja huomioit muuttuvan lainsäädännön vaatimukset? Tule tutustumaan OPn Kybervakuutukseen, joka on eräänlainen nykyajan palovakuutus, joka kattaa yrityksen tärkeimmälle omaisuudelle sattuvia vahinkoja. 

+ 

OP Cyber Insurance

Tule tutustumaan kybervakuutukseen eli 2000-luvun palovakuutukseen. Kybervakuutuksesta saat korvausten lisäksi nopeaa apua kumppanimme CGI:n tietoturva-ammattilaisilta, jos yrityksesi joutuu esimerkiksi tietomurron tai haittaohjelman kohteeksi.

+ 

Oracle

Turvallisesti pilvessäkin


Suurin osa liiketoiminnasta tehdään erilaisten järjestelmien kautta. Pilven yleistyessä yhä useampi liiketoimintaprosessi digitalisoituu. Teknologian kehitys ja automaatio on luonut myös aivan uudenlaisia uhkia cyberrikollisuuden muodossa. Perinteiset suojausmenetelmät ovat edelleen tärkeitä, mutta palomuurien ja kryptausten lisäksi organisaatioiden pitäisi varautua aivan uudenlaisiin uhkiin, jotka eivät enää uhkaa pelkästään teknistä infraa. Identiteettivarkaus, turvakysymysten arvaaminen tai salasanan joutuminen vääriin käsiin ovat kaikki arkipäivää, mutta ne näyttävät järjestelmän kannalta normaalilta sisäänkirjaukselta. Miten suojautua näiltä uusilta uhkilta? Oraclen kattava Management Cloud & Cyber Security tarjoaa kattavan suojauksen heterogeenisiin pilviympäristöihin. Tule standille juttelemaan lisää ja katsomaan miten tämä toimii käytännössä.

+ 

Paikkatiedot moottoripyöräilijän AR-ratkaisussa

Nuviz on kehittänyt ensimmäisenä moottoripyöräilijöille AR-ratkaisun, joka integroi navigoinnin, valokuvauksen/videokuvauksen, puhelut, kommunikaation ja musiikin kuuntelun kaikki yhteen ja samaan kypärään kiinnitettävään HUD-laitteeseen ja mobiilisovellukseen. Tämä tarjoaa moottoripyöräilijälle integroidun, turvallisen, nautinnollisen ja edistyksellisen käyttökokemuksen. CGI on ollut mukana HERE-kehitysvälineiden toimittajana. Tule tutustumaan ja inspiroitumaan, miten tämä edistyksellinen teknologia on jo saatavilla!

+ 

People Analytics

People Analyticsin tavoite on varmistaa, että työntekijät ovat sitoutuneita ja hyvinvoivia. Suurimpia henkilöstökustannuksia aiheuttavat vaihtuvuus, poissaolot ja varhainen työkyvyttömyys. Ei enää riitä, että reagoimme ilmiöihin vaan meidän pitää pystyä ennakoimaan mahdollisia haasteita ja kohdistamaan toimenpiteemme tehokkaasti. Yhdistämällä monipuolisesti erilaista HR dataa useista lähteistä, pystymme määrittämään ennakoivia mittareita, joiden avulla voimme tarttua haasteisiin hyvissä ajoin. CGI SENSE on uusi innovatiiivinen analytiikka-pilvipalvelu. Tule tutustumaan uuteen CGI SENSE -ratkaisuun ja keskustelemaan People Analyticsin mahdollisuuksista sinun organisaatiossasi!

+ 

Retail & Consumer Services

Kaupan ala on murroksessa - painopisteessä ovat omnikanavaiset teknologiat ja niiden käyttöönotto asiakasrajapinnassa niin verkossa kuin kivijalassa. Olethan asiakkaasi ykkösvaihtoehto asiointipaikasta ja -kanavasta riippumatta? Ständillämme kuulet, miten luot perustan erinomaiselle asiointikokemukselle ja saat etumatkaa kilpailijoihisi. 
 

+ 

RUN

CGI auttaa Vantaan kaupunkia kaupungin työntekijöille suunnattujen IT-palvelujen sujuvoittamisessa ja operatiivisen toiminnan tehostamisessa. Ständillä kuulet esimerkkejä CGI:n ja Vantaan kaupungin yhteistyöstä ja pääset näkemään, kuinka kaupungin työntekijöille suunnattu ISMO-itsepalveluportaali toimii.   

+ 

ServiceNow

Pilvipohjainen, tehokas ja monipuolinen ESM (Enterprise Service Management) alustamme sujuvoittaa yrityksesi toimintaa ja auttaa vastaamaan jatkuvasti koveneviin haasteisiin. Koko yrityksen yhteinen digitaalinen ServiceNow-työskentelyalusta auttaa työntekijöitä palvelemaan asiakkaita ilman turhaa tyhjäkäyntiä, talon sisäistä tiedon etsimistä ja ylimääräistä odottelua. Se perustuu eri osastojen ja toimintojen yhteistyöhön, ei sooloiluun. Yhteistyö lisää tuottavuutta, parantaa asiakastyytyväisyyttä ja saa henkilöstön viihtymään työssään paremmin.

+ 

SnapSkan - Digital Tyre Scanning Service

Oletko koskaan mittaillut autosi renkaiden urasyvyyksiä kaksieuroinen kourassa? Tai pohtinut olisiko renkaat jo aika vaihtaa uusiin? Renkaiden urasyvyyksillä on merkitystä kaikkien tiellä liikkujien turvallisuuteen. SnapSkan kertoo autoilijalle renkaiden jäljellä olevan kulutuspinnan ja sen vaikutuksen tieturvallisuuteen. Tule kokemaan, miten SnapSkan edistää autoilijoiden turvallisuutta!

+ 

STEREOSCAPE Oy

Stereoscape tarjoaa Ratkaisu18 –tapahtuman vierailijoille tietoa ja esimerkkejä siitä, miten toiminnan tehostaminen, muutos ja kasvu mahdollistuvat interaktiivisen 3D:n, AR-, MR- ja VR –teknologioiden avulla. Näkymätön tehdään näkyväksi ja vaikeaselkoinen helpoksi ymmärtää. Oli sitten kyse yksittäisestä tuotteesta ja sen ominaisuuksista, silmälle näkymättömästä kaupunki-infrasta tai vielä suunnitteluvaiheessa olevasta rakennuksesta tai kokonaisesta uudesta kaupunginosasta.

+ 

Telecom & Media

Monet tulevaisuuden palvelut koostuvat useista toimijoista ja teknisistä ratkaisuista. Vain harvoin yritys pystyy tuottamaan palveluita asiakkailleen yksin tai ainakaan kaikilla valitsemillaan markkina-alueilla. Me haluamme olla tarjoamassa sinulle työkaluja oman digitaalisen ekosysteemisi rakentamisessa. 

+ 

TRANSFORM

CGI auttoi Postia uudistamaan pakettihallinnan ja -myynnin työkalunsa, joka on käytössä yli 1300 palvelupisteessä. Uusi järjestelmä on rakennettu Anroid-pohjaisena mobiiliratkaisuna pilviympäristöön. Tule ständille tutustumaan, kuinka CGI auttoi Postia muutoksessa.

+ 

Video Analytics

Mitä jos voisit kivijalkaliikkeessä kohdentaa asiakkaillesi juuri heitä kiinnostavaa mainontaa samalla tavalla kuin verkkokaupassa? Mitä jos voisit valjastaa koneen tarkkailemaan tuotantolinjaasi? Tai turvallisuuttasi? Videoanalytiikka yhdistää konenäön, koneoppimisen ja reaaliaikaisen analytiikan. Videoanalytiikalla luodaan uudenlaista asiakasymmärrystä ja kasvatetaan myyntiä kohderyhmäkohtaisella tarjoomalla. Videoanalytiikkaa voidaan hyödyntää myös mm. ihmisvirtojen käyttäytymisen ja kiinnostuksen analysointiin, sekä kampanjoiden tehokuuden mittaamiseen. Tule inspiroitumaan jo tehdyistä asiakascaseistamme sekä keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, miten videoanalytiikka mullistaa sinun organisaatiosi tulevaisuuden!

+ 

Welfare

Hyvinvoinnin toimialaständillä esittelyssä Pop-up SOTE-kioski, joka on sijoitettavissa sinne, missä asiakkaat ovat. Pop-up SOTE-kioskissa kansalainen voi asioida joko itsenäisesti tai ammattilaisen avustamana terveyteen, hyvinvointiin ja sosiaalitoimeen liittyvissä asioissa aika- ja paikkariippumattomasti. Hyvinvoinnin ständillä voit tutustua lisäksi muun muassa kasvojen tunnistukseen, etädiagnostiikkaan ja puheentunnistukseen.

+