Ratkaisu19-tapahtuman yhteistyökumppaneiden asiantuntemus ja teknologiaratkaisut ovat keskeinen osa palveluitamme ja asiakasyhteistyötämme. Tule tapaamaan kumppaneitamme Piazzan palvelupisteisiin!

 

 

Cisco

Politiikkaohjattu verkko päästä päähän on todellista ja tätä päivää. Ciscon ständillä näet, kuinka suuriakin verkkoja ja niiden tietoturvaa voidaan hallita keskitetysti yhden graafisen käyttöliittymän kautta ja kuinka aiemmin kuukausia vieneet muutokset toteutetaan nyt minuuteissa.
Palveluiden siirtyessä pilveen niiden tietoturva pitää myös toteuttaa aivan uudella tavalla palomuurien sijaan ja ständiltä löydät kattavan esityksen siitä, miten tietoturvaekosysteemi rakennetaan vastaamaan näitä muuttuneita vaatimuksia.
 

Hitachi Vantara

Autamme yrityksiä hyödyntämään tehokkaasti liiketoiminnassa käytettävää dataa ja luomaan uusia innovaatioita. Tuotamme tiedonhallinta- ja analytiikkaratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä parantamaan asiakaskokemusta, hyödyntämään yritysten ja IoT:n tuottamaa dataa ja kehittämään uutta liiketoimintaa pitäen kulut hallinnassa. Yhdessä CGI:n kanssa muutamme maailmaa. Tule kuulemaan, miten voimme auttaa sinun yritystäsi!

Microsoft

Microsoft on digitaalisen muutoksen mahdollistaja älykkään pilven ja siihen yhteydessä olevien älykkäiden laitteiden aikakaudella. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän heille tärkeitä asioita. Lisätietoa osoitteessa: www.microsoft.fi ja www.microsoft.fi/uutisia. Twitterissä @MicrosoftSuomi

Logpoint

LogPoint is pioneer in SIEM, founded in Denmark and introduced to the market in 2008. Today, over 800 clients globally are enjoying the most flexible yet simple platform available for reliably collecting, analyzing, and monitoring their data. From applications, databases, and infrastructure, to sensitive assets, manufacturing systems, and security systems. Our sales and support offices are located throughout Europe and our strategic partnerships reach across the globe.