Brainsight

Brains on art

Maailmaamme on tullut fyysisten asioiden lisäksi entistä enemmän digitaalisuutta ja sosiaalisuutta, jotka vaikuttavat merkittävästi aivojemme kykyyn toimia työelämässä. Neurotieteiden ja -teknologian avulla voimme tehdä työympäristöstä turvallisemman ja auttaa ihmisiä esimerkiksi tekemään parempia päätöksiä stressaavissa tilanteissa. Tule ständille keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa neurotieteiden mahdollisuuksista liiketoiminnassa ja kokeilemaan runokonetta, joka havainnollistaa taiteellisella tavalla neurotieteiden ja tekoälyn mahdollisuuksia.

Find your focus

Keskittyminen

Kuluuko työpäiväsi jatkuvien keskeytysten parissa ja fokus heittelee laidasta laitaan? Tule ständille herättämään asiantuntijat flow-tilasta niin voimme keskustella mitä dataa saamme irti kropasta älyvaatteilla ja miten parannamme niiden avulla vireyttä työpaikoilla. 

Älyvaatteet luovat myös uudenlaisia mahdollisuuksia työtehtävien taustalla hoitamiseen. Miltä kuulostaisi työtehtävien automaattinen kuittaus ihmisen toimintoja ja liikettä seuraamalla?

Insights from space

Inights from space

Mitä tekisit jos sinulla olisi käytettävissä informaatiota jokaisesta Suomen neliömetristä? Tiesitkö että satelliittien tuottama data on ilmaista ja kaikkien käytettävissä? Tule keskustelemaan, miten laukaistaan liiketoimintasi kohti ääretöntä.

Agile Coach Corner

Agile Coach Corner
Suunnitteletko organisaatiosi ketteröittämistä, vai onko matka jo alkanut. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä tapaaminen "Ketterät menetelmät", jos haluat jutella kanssamme yleisesti CGI:n Ketterien menetelmien palveluista, tai haluat ketterän valmentajan sparrailevan sinua valitsemastasi aiheesta (15min. Voit myös tulla vain käymään Agile Coach Corner:issa, ilman varausta.

Tulevaisuuden työpäiväkokemus

Tulevaisuuden työpäivä

Miltä työpäivä tuntuu viiden vuoden päästä? Minkälaisia työkaluja työpäivän aikana tulevaisuudessa tarvitaan? Työpäiväkokemus elää tilanteiden mukaan ja on henkilökohtainen kokemus työstä. Kerro meille Smart Society -alueella, miten sinun mielestäsi rakennetaan ihanteellinen työpäiväkokemus tulevaisuudessa ja tutustu samalla CGI:n demoihin!

Tieto- ja kyberturvallisuus

Tieto- ja kyberturvallisuus

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan kyberturvallisesta liiketoiminnasta CGI:n asiantuntijoiden kanssa.  CGI:n kattaviin kyberturvallisuuden palvelujen avulla tunnistat riskit, rakennat turvallisia ratkaisuja ja toimit turvallisesti. Autamme myös valjastamaan henkilöstösi kyberturvallisuuden vahvimmaksi lenkiksi. Voit kokeilla kyberturvallisuuden pakohuonepeliä pikaversiona seminaaripäivän aikana. Esittelyssä myös Dream Connectors -yritysvastuuprojektimme Spoofy - maksuton nettiturvallisuustaitoja opettava peli alakouluikäisille lapsille.

VIRTA.AI vie älykkääseen asianhallintaani

VIRTA.AI vie älykkääseen asianhallintaani

Älykäs asianhallinta helpottaa työntekijän arkea sekä nopeuttaa asioivan kansalaisen ja kuntalaisen palvelua. Koe ja näe minne CGI:n VIRTA.AI vie asianhallinnan jo lähitulevaisuudessa!

Palvelumuotoiltua kaupunkisuunnittelua

Palvelumuotoiltua kaupunkisuunnittelua

Tulevaisuuden kaupunkisuunnittelun ytimessä on hyvä käyttökokemus. Pisteellämme pääset tutustumaan Järvenpäähän kaupungin 3D-mallin muodossa. FactaMap Pro on kuntien suunnittelu-, mittaus- ja kiinteistötoimen työtehtäviin kehitetty ratkaisu, jonka avulla suunnitelmia visualisoidaan hyödyntämällä 3D-tietoa ja kaupunkimalleja. Uudistamalla perinteiset rakentamisen tai kiertotalouden prosessit palvelumuotoilun avulla, saadaan lupaprosessista käyttäjäystävällinen sähköinen palvelu.

CGI Fast Feedback – puhu palautteesi

Fast feedback

Fast Feedback tarjoaa nopean ja vaivattoman tavan antaa äänipalautetta mistä tahansa palvelusta. Äänentunnistus ja yksinkertainen käyttöliittymä lisää käyttäjän halua antaa arvokasta palautetta! Ratkaisu mahdollistaa esimerkkisi IT-palveluiden sujuvuuden reaaliaikaisen seurannan edistyneen analytiikan avulla. Fast Feedbackin avulla organisaatiot voivat saada kustannussäästöjä siirtymällä reaktiivisesta ongelman ratkaisusta ennakoivaan ongelman ehkäisyyn. 

Yrityspulssi tuo yritysten hyvinvoinnin kartalle

Yrityspulssi

Miten alueesi yrityksillä menee? Mikä toimiala on vahvasti edustettuna ja mitkä yritykset menestyvät? Yrityspulssi kuvaa kartalle visualisoituna Suomen kuntien elinvoimaisuutta yritysten liikevaihtoon ja työntekijämäärään peilattuna. Aluekehittämisessä on tärkeää, että asukkaille on tarjolla työtä ja monipuolisia palveluita. Yritykset taas etsivät uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja pitävät tuntosarvet herkkinä kilpailijoiden menestykselle. CGI on toteuttanut demon yhteistyössä LeadCloudin kanssa.

Aromi Lounge

Aromi Lounge
Mutkattomalla lounge-aluellamme voit hengähtää intensiivisen seminaaripäivän lomassa. Olemme tuoneet alueelle mielenkiintoisia demoja, jotka havainnollistavat, mitä tulevaisuuden ruokapalvelussa tulemme näkemään. Voit esimerkiksi ostaa elintarvikkeita kasvomaksulla ja antaa tekoälyn tulkita, mikä sinulle sopii välipalaksi. Pääset laatimaan tarpeitasi vastaavan viikkoruokalistan tai analysoimaan ruokavaliotasi yhdessä ravitsemusterapeuttimme kanssa.
 
Loungessa sinulla on mahdollisuus haastaa food-tech asiantuntijoitamme kysymyksillä, jotka ovat ruokapalvelutoiminnan keskiössä alkaneella vuosikymmenellä. Tervetuloa!

Human Connections

What challenges do the digital leaders still face? What is the need of the hour? It’s time to rethink transformation. It’s time to transform in motion by visualizing the human side of your organization. We will share findings from our in-depth conversations with digital leaders and other research; and most importantly, what you could do about it. Visit our stand to learn more and to calculate the chances of success in your digital transformation. You also have a chance to get a free copy of CGI’s Human Connections book. See you there!

Kuntadata visualisoituna - väki vähenee, samoin työvoiman saatavuus

Kuntadata visualisoituna

Miltä näyttää Suomussalmen tai Espoon työvoiman tarve vuonna 2035? Tervetuloa kurkistamaan sekä tulevaisuuteen että menneisyyteen: visualisoitu kuntadata paljastaa suomalaisten kuntien väestön ja työvoiman kehityksen 40 vuoden ajalla. Nykypäivän työkalut mahdollistavat tehokkaan datan visualisoinnin ja analysoinnin, jolloin kuntavertailu on entistä helpompaa. Kuntadataa ymmärtämällä saadaan faktatietoa päätöksenteon tueksi, jotta elinvoimaisien ja hyvinvoivien asuinpaikkojen rakentaminen on mahdollista.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ratkaisut – ihmistä varten

Sosiaali- ja terveydenhuolto

Tule tutustumaan, miten moderneilla työkaluilla voidaan mahdollistaa ihmisten välinen kohtaaminen ja yhteistyö siten, että suomalaiset saavat tarvettaan vastaavat palvelut oikea-aikaisesti ja järkevästi tuotettuna. OMNI360-tuoteperhe koostuu joukosta helppokäyttöisiä sekä modulaarisia työkaluja sosiaali- ja terveyspalvelujen tuotantoon. Se auttaa ja ohjaa ammattilaista asiakaskohtaamisissa, tukee asiakkaan itseasiointia ja istuu teknisesti erilaisiin ympäristöihin.

CGI Vesa – Lapsen ja nuoren parhaaksi

CGI Vesa

Yhdessä eri toimijoiden kanssa rakennetussa sivistystoimen ekosysteemin ytimessä ovat varhaiskasvatus ja oppilashallinto, jotka tukevat arkea ja elinkaarta vauvasta toisen asteen opiskelijaksi. Tervetuloa tutustumaan CGI Vesaan, roolipohjaiseen varhaiskasvatuksen palveluun jossa yhdistyvät varhaiskasvatuksen ja kodin arkipäivä.

Microsoft – Smarter Tomorrow

Microsoft

Tule näkemään ja kokemaan, miten tekoäly toimii Microsoft Surface -laitteissa ja mahdollistaa modernin työpäiväkokemuksen. 

Cisco

Cisco

Cisco on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Tule kuulemaan lisää palveluistamme tapahtumassa!

K-Caara

K-Caara
Miten sähköautoilun arki poikkeaa liikkumisesta perinteisellä polttomoottoriautolla? Asia selviää ständillämme, jossa pääset tutustumaan Volkswagenin täyssähkömalleihin ja ladattaviin hybrideihin. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus koeajaa täyssähköinen e-Golf ja Passat GTE ladattava hybridi. K-Lataus on mukana tapahtumassa.
 
K-ryhmä on vahvasti mukana luomassa infrastruktuuria sähköisen liikkumisen tulevaisuudelle. Vuoden 2019 loppuun mennessä K-Lataus-verkosto kattaa jopa 400 sähköautojen latauspistettä yli 70 latausasemalla. Uudistuksen myötä K-Lataus-verkosto tulee lisäämään Suomen julkista pikalatausverkostoa yli 50 prosentilla. 
 
K-Auton vähittäiskauppaketjun, K-Caaran, edustajat kertovat sinulle viimeisimmät uutiset sähköautoilun saralta. Ennen tapahtumaa voit lukea myyttejä sähköautoilusta ja tutustua Volkswagenin sähköautomallistoon: Myyttejä sähköautoilustaVolkswagenin sähköautomallisto ja K-Caara.

Dell Technologies

Dell

Tervetuloa tapaamaan ja keskustelemaan siitä, miten Dell voi mahdollistaa organisaatiosi digitransformaatiossa IT-infrastruktuutin, pilvipalveluympäristöjen ja työvoiman osalta. Ständillämme voit tutustua viimeisimpiin kannettaviin tietokoneisiin ja kokeilla VR-demoamme, jossa pääset työskentelemään datakeskuksessa tai kokeilemaan koripalloa.

Oracle

Oracle
Our mission is to help people see data in new ways, discover insights, unlock endless possibilities.
 
A culture of innovation has propelled Oracle since its inception. Today we lead the market in autonomous, cloud, and applications technologies.
We have world’s first autonomous database, industry’s broadest and deepest suite of cloud applications, #1 provider of business software, with a broad portfolio of solutions for companies of all sizes
 
Oracle has 430,000 customers in 175 countries, 20,000 partners across the globe and 136,000 employees.
Contact Oracle Finland +358 9 5494 1000, www.oracle.com 

 

Denodo

Denodo

Denodo on data-virtualisaatioiden johtavia palvelutoimittajia, jonka tarjoamaan kuuluu ketterät ja tehokkaat data-integraatiot ja -abstraktiot sekä laaja valikoima yritys-, pilvi-, big data, ja strukturoimattoman datan palveluja. Lisätietoja osoitteessa www.denodo.com tai soittamalla numeroon +1 877 556 2531 / +44 (0) 20 7869 8053.

MobilePay Invoice - laskujen maksu ei ole koskaan ollut näin helppoa

MobilePay

MobilePay Invoice on helppo ja nopea tapa hoitaa laskujen maksu – MobilePaysta tuttuun tapaan, yhdellä pyyhkäisyllä. MobilePayn ja CGI:n yhteistyön myötä voit tarjota MobilePay Invoice –ratkaisun myös oman yrityksesi asiakkaille. Tule testaamaan, miten helppoa laskujen maksu nykyään voi olla.